Afaceri

Cum să-ți ameliorezi vizibilitatea pe Google

Luna trecută am încercat un job de vânzătoare prin telefon. Pentru că marii oameni de afaceri, precum Robert Kiyosaki recomandă să înveți să vinzi dacă vrei să ai succes în afaceri.

Așa zis, așa făcut. În fine, mi-am dat demisia, mai trebuie să ma duc azi și mâine și gata. Îți povestesc în alt articol toată tărășenia.

Ce voiam să zic este că, ducându-mă la serviciul ăsta, am învățat o chestie interesantă, pe care o știam deja. Pot să zic că, de fapt, mi s-a confirmat, mai degrabă?

Chestia este: lui Google îi place să scrii în fiecare zi pe saitul tău. Nu știu precis cum măsoară calitatea, cât de mult trebuie să scrii, etcetera etcetera. Cert este că, cu cât ești mai regulară (oare este un cuvânt, regulară?) în programul tău de publicare pe sait, cu atât apari mai sus în rezultatele de căutare pe Google în domeniul tău.

Așadar, îmi fac plăcerea să scriu de-acum înainte în fiecare zi câte ceva pe saitul lui Bono (câinele meu), unde am cartea la vânzare. Vreau să spun și pe saitul ăsta, dar nu bag mâna-n foc.

Uite, de exemplu, blogul lui Seth Godin, unul din cei mai mari marketeri din zilele noastre. Omul ăsta scrie în ficare zi ceva, cât de puțin. Uneori sunt 100 de cuvinte, alteori 400. Dar în fiecare zi scrie ceva pe blogul lui. Admirabil.

Crezi că poți să scrii în fiecare zi ceva legat de domeniul tău? 100 de cuvinte?

Provocare: lasă-mi un comentariu de 100 de cuvinte, doar ca să vezi că 100 de cuvinte nu-i așa de greu. Zi-mi, de exemplu, despre ce este blogul tău, sau ce te pasionează în viață? Ți-am zis cât de mult apreciez de câte ori îmi scrii un comentariu? Îmi iluminează ziua, nu exagerez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s