Dezvoltare personală

Cum să ierți – tehnica lui Joseph Murphy

Uau, asta-i o tehnică minunată, mi-a plăcut foarte mult. Ți-o recomand cu entuziasm.

Mai întâi, vreau să clarific că a ierta pe cineva nu implică musai să-i dai voie din nou să facă parte din viața ta. Când ierți pe cineva, o faci, în realitate, mai mult pentru tine decât pentru el(ea).

A ierta pe cineva, înseamnă să te eliberezi tu de experiența respectivă. Să-ți fai voie să trăiești liberă. Să fii capabilă să-i dorești sincer binele.

Iată tehnica de iertare, explicată de Joseph Murphy în cartea lui „Puterea subconștientului tău” (titlu original „The Power of Your Subconscious Mind”).

Relaxează-te, liniștește-ți mintea. Gândește-te la Dumnezeu și la Iubirea Lui pentru tine. Pe urmă spune-așa: „Iert pe (zi numele persoanei) complet și liber. Îl(O) eliberez mental și spiritual. Iert complet tot ce-i legat de chestiunea-n cauză. Sunt liberă și el(ea) e liber(ă). E o senzație minunată. E ziua mea de amnistie generală. Eliberez pe oricine și pe toți cei care mi-au făcut vreodată vreun rău. Și-i doresc fiecăruia în parte sănătate, fericire, pace și toate binecuvântările vieții. Fac asta în mod liber, cu bucurie, și cu iubire. Și de fiecare dată când mă gândesc la persoana care mi-a făcut rău, spun ‘Te-am eliberat, și toate binecuvântările vieții sunt ale tale.’. Sunt liberă și tu ești liber(ă). E minunat!”

Marele secret al iertării adevărate e că, o dată ce-ai iertat persoana, nu-i nevoie să mai repeți rugăciunea. Ori de câte ori persoana îți apare-n minte, dorește-i binele, și spune „Pace ție”. Fă asta de fiecare dată când îți vine gândul. Ai să vezi că după câteva zile că gândul la persoana respectivă, sau la experiența respectivă, o să revină din ce în ce mai rar, până când o să dispară cu totul.

 

Ce zici, nu-i așa că-i minunată tehnica asta de iertare? Spune-mi ce părere ai în comentariu, îmi face plăcere să-ți citesc răspunsurile.

 

Dacă ți-a plăcut articolul ăsta, împărtășește-l cu prietenele tale.

De asemenea, înscrie-te pe lista mea de e-mailuri, ca să fii la curent de fiecare dată când public un nou articol.

 

xoxo,

Alexandra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s