Dezvoltare personală

Ești din titaniu

antique armor black and white chrome
Fotografie de Mikes Photos pe Pexels.com

Ok, nu ești din titaniu. Ești MAI TARE decât titaniul! ☺️

Cu atitudinea mentală potrivită, poți să faci orice-ți pui în cap. Secretul e atitudinea.

Subiectul ăsta împărățește-n toate cărțile de selfhelpărie. Toate se-ncep cu mintea. Mai întâi, ai grijă să cultivi o atitudine pozitivă, care-ți spune „Poți, nu te teme!”. Restul decurge natural.

Natural, în sensul că poți să fii sigură de reușită. Natural, în sensul că, o să mai cazi, o să te mai lovești pe ici pe colo. Dar ai să te ridici, ai să te scuturi de praf, și hop, din nou, sus pe cal! Natural, în sensul că tre s-ai grijă să-ți întreții atitudinea în fiecare zi, s-o-ngrijești.

E ca și dușul. Chiar dacă te-ai spălat azi, și te-ai murdărit până la sfârșitul zilei, n-ai să zici: „Ce rost are să mă spăl? Oricum o să mă murdăresc până seara.”. Te speli oricum, în fiecare zi. Și-ți începi ziua curată, împrospătată.

La fel și cu-ngrijirea atitudinii. Trebuie întreținută-n fiecare dimineață, că se consumă până seara. Cărți de self-help, articole motivaționale, cărți audio încurajatoare, cântat, afirmații pozitive, yoga, meditație, rugăciune. Uatevăr flouts ior bout. Adică, pe românește, orice funcționează pentru tine. Fă-o! Eliberează-ți entuziasmul! Amintește-ți că entuziasmul vine de la Doamne Doamne!

 

Mie-mi place să fac cele trei pagini și să citesc sau s-ascult cărți motivaționale. Pe tine ce te-ajută să fii entuziasmată-n fiecare dimineață? Răspunde-mi în comentariu, aici, mai jos!

Ți-a plăcut articolul ăsta? Dacă da, trimite-l și prietenelor tale. Și-nscrie-te pe lista mea de e-mailuri, ca să primești un e-mail de fiecare dată când public un nou articol.

 

xoxo,

Alexandra.

 

 

 

 

2 gânduri despre „Ești din titaniu”

  1. Pentru mine entuziasmul vine din faptul ca ma simt implinita emotional/sentimental/siritual. Sunt fericita. Si atunci e simplu sa fiu entuziasmata. E simplu sa am incredere in mine si in fortele mele, e simplu sa vad reusita in planurile pe care mi le fac.
    In realitate nu cred ca mai exista oameni care nu au dat cu curul de pamant macar o data in viata. Si daca am dreptate, amintiti-va oameni buni ca v-ati ridicat si ati mers mai departe, si nu numai, ci chiar sunteti bine in momentul de fata. Asa ca nu va temeti. Veti avea de fiecare data puterea sa va ridicati la fel ca prima oara. Ba chiar mai mult! Va veti ridica mai usor pentru ca veti avea intelepciunea si experienta datii trecute. Asa ca nu va temeti de nimic! Incercati tot ce va doriti!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s